Over Profix

Ontdek het uitgebreide assortiment hoogwaardige bevestigingsoplossingen van Profix Mounts. Onze collectie omvat professionele plafond-, vloer- en wandsteunen voor Digital Signage displays, Touchscreens en betrouwbare oplossingen voor meerdere schermen, evenals uw professionele narrowcasting behoeften. Profix staat synoniem voor betrouwbaarheid, superieure kwaliteit, eenvoudige installatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

PROCES

Onze werkwijze

Design

Betrouwbare kwaliteit is altijd de basis bij het maken van onze ontwerpen. Maatwerk? Neem contact op en we kijken samen naar de geschikte oplossing!

De klant staat voorop

Altijd de beste oplossing voor uw project is ons doel. Klanttevredenheid staat voorop. Uw succes is ons succes.

Duurzaamheid

We streven ernaar de kosten altijd zo laag mogelijk te houden, dit doen we door efficiënt en universeel te werken.

Innovatie

We houden de markt nauw in de gaten en zoeken continu naar de meest geschikte producten om u als klant tevreden te maken en te houden.

Betrouwbare kwaliteit is altijd de basis bij het maken van onze ontwerpen.

Onze dealers

Elke dag een stap vooruit, dit kan niet zonder u als Partner. In onze visie bent u als betrokken reseller onmisbaar. Jullie klanten zijn de eindgebruiker(s). Wij stellen jullie in staat de klant van professioneel advies te voorzien. Uitgebreid en gedetailleerd beeldmateriaal, spec-sheets en alle andere mogelijke details staan voor u ter beschikking.

Zoek producten

Product is toegevoegd aan uw offertemand